PÅ mange måter så er denne boken en vildig sterk bok. Men, det blir litt mye repetisjon, og den tynnes litt ut. Alt i alt, verdt å lese.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Veldig bra, veldig spennende med handlingen. Men som dere alt sier ble den langtekkelig i all opperasjonen og det der. Sikkert mer interessant for dem som jobber med det samme på sykehuset.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vet ikke helt. Min far fikk boka da han var alvorlig syk, men avbrøt lesingen. Det ble vel mye elendighet opp i det hele tror jeg han mente. Jeg leste derimot hele boka, men var igrunnen enig med ham.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt sant. Det er det jeg mener med at det blir mye repetisjon. Han gjentar hele tiden hvor elendig alt var, og dermed får hele historien hans en unødvendig negativ "feel" når hensikten med boken er å oppmuntre andre som har det vanskelig.

Uansett sytes jeg at det var en del "gullkorn" i form av samtaler og generelle refleksjoner han kommer med. Men meget amrikansk utformet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Der fikk du sagt det  !  Helt enig  !
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill Revheim