Utrolig herlig krimbok! Det må oversettes mer av denne forfatteren, så raskt som mulig!

Korte fine kapitler gjør at det blir en god driv i lesinga, og jeg som leser dras automatisk videre (skal jo bare lese et kapittel til...., og et til, og et til....). Fin flyt i språket, herlige personer, samt gode beskrivelser gjør at dette var en sann fornøyelse og en herlig leseopplevelse!

Dette er den første boka i Sandhamn-serien som er oversatt til norsk, men jeg tror det er fire bøker før denne. Sannsynligvis er dette en serie som er best å lese i rekkefølge, da det var stadige henvisninger gjennom boka til tidligere hendelser. Følte allikevel ikke at det ødela noe av min opplevelse av akkurat denne boka, men antar det hadde gitt meg mer hvis jeg hadde hele forhistorien.

Hovedpersonene i boka er personer som det er lett å bli glad i. Forfatteren beskriver de godt, slik at vi blir godt kjent med de. Samtidig er det ikke for mye sidehistorier som ødelegger for den egentlige historien.

Kort sagt; dette er en forfatter som jeg vil lese mer av, mye mer!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Helt enig, dette var veldig bra og overraskende slutt. Liker ikke at jeg klarer å gjette hva som er plottet, da er jo litt av vitsen med krim-bøker borte.
Forstår ikke helt hvorfor oversettelsen starter med 5 boka, hvorfor ikke begynne med første, men mener jeg fikk melding fra mitt lokale bibliotek at de hadde fått en 3- 4 av bøkene hennes i hylla. Jeg vil også lese mer av denne forfatteren:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lettlest og spennende krim, men jeg skjønner ikke hvorfor de starter med å oversette bok nr 4 til norsk? Jeg har lest de tre første på svensk nå, og det jo alltid en fordel å lese bøkene i rekkefølge, syns jeg. Men bortsett fra det anbefaler jeg boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette hørtes bra ut!! Skal få tak i denne:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødEllen E. MartolSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryHarald KrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn Christinbandini