Jeg er 22 år, og leser en del bøker for ungdom, likevel er det ingen som har fått meg til å føle meg mindreverdig her inne. Og jeg som i skrivende stund bare har registrert 287 leste bøker her inne. Ikke kan jeg si at jeg skriver verken mye eller komplisert heller. Så om jeg har forstått deg riktig, er vel jeg en av de som burde føle seg ekskludert. Jeg kan si helt sikkert at slik har jeg aldri følt det, tvert imot. Jeg føler meg like velkommen som alle andre.

Hvor mye respons man får på innlegg har en sammenheng med innlegget, ikke hvem som skrev det. Som sagt, jeg er vel det motsatte av de du definerer som "status medlemmer" likevel har jeg aldri følt at jeg har fått mindre respons enn andre her inne. Kort sagt, jeg synes ikke Bokelskere er ekskluderende.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja les akkurat det som passer for deg. Innen skjønnlitteratur er der flere sjangere og selv liker jeg sakprosa og krim best. Samt lyrikken. Alt til en hver tid.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KEgil StangelandDemeterStig TMads Leonard HolvikRisRosOgKlagingTatiana WesserlingMarteGro-Anita RoenKirsten LundKarin  JensenTor-Arne JensenReidun SvensliPiippokattaLene AndresenIngunn SIvar SandTanteMamieKikkan HaugenGodemineFindusJulie StensethMorten MüllerSiljeDolly DuckNicolai Alexander StyveBjørg L.GroVannflaskeTine SundalEllen E. MartolVibekeLabbelineAnneWangmgeTine VictoriaIngunnJNinaStian AxdalBenedikte