Hvilke ønsker og forventninger har du selv til et nettsted for bokelskere, og hva kan du og vi andre eventuelt bidra med for å gjøre det til et slikt sted?

For min egen del er jeg enig med det FruBang sier i sitt innlegg om at det burde ha vært en lett tilgjengelig brukerveiledning her inne - jeg har etter over 3 år ennå ikke full oversikt over all funksjonalitet.

Når det gjelder hva vi fyller nettstedet med av innhold, er det vel i stor grad opp til oss selv? Og jeg tror ikke det er særlig mange her inne som er opptatt av hvor mange bøker andre har lest. Fordelen med å legge inn en del bøker er imidlertid at du da lett kan følge med på diskusjoner om disse bøkene (under "hva skjer") - selvfølgelig forutsatt at man er interessert i bokdiskusjoner. Og mange av oss registrerer også bøker vi skal lese eller ønsker oss, slik at vi kan følge med i diskusjoner ikke bare om bøker vi har lest. Så måten vi bruker nettstedet på varierer nok mye etter lyst, tid og interesser. Jeg håper du også vil finne en bruksmåte som du er fornøyd med :))

Godt sagt! (12) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Der gjorde du all tiden jeg bruker på bokelskere.no verdt det, ved å nevne meg! ;) Seriøst, nå fant jeg også "Hva skjer"! Tusen takk!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Godt sagt Bjørg:-) så enig med deg,ha en fin søndag og ei fin uke:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fortsatt god søndag til deg også :))

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk skal du ha, Bjørg! Først nå oppdaget jeg hva som ligger under "Hva skjer"! Der er jo alt jeg har savnet fra den gamle utgaven! - Men det sier jo mer om meg, enn om sidene;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Her er en til som ikke har fått med seg "Hva skjer"! Takk og takk!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Øystein Espeseth-AndresenJakob Lund KlausenTorill RevheimKirsten LundJørgen NHarald KOddvarGritaolinemay britt FagertveitPia Lise SelnesRolf IngemundsenTine SundalelmeNabodamaBjørg L.WencheLisbeth Marie UvaagSynnøve H HoelAnn EkerhovdThomas Røst StenerudEgil StangelandToveChristofferVibekeMarit HåverstadAnne Berit GrønbechKjersti SLailaKjerstiKaramasov11Karen PatriciaEster SAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTor Arne DahlEllen E. MartolKarin  JensenMarit AamdalLeseberta_23Anne-Stine Ruud HusevågChristina