...du bråstopper i det du ser noen med en bok i hånda, og omtrent vrir nakken ut av ledd fordi du prøver å få et glimt av forsiden for å se hva slags spennende bok det er personen leser. Om det kanskje er en bok du selv ønsker å lese, eller en du kanskje allerede har lest. Eller kanskje du titter i håp om å oppdage en ny bok som du kan putte på "skal lese" lista.

Godt sagt! (22) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Eller du pauser serien/film på tv, fordi de har en bok på nattbordet og du lurer på hvilken det er..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg gjør det samme. :) Lurer alltid på om de jeg ser lese på toget, leser noe spennende som jeg kunne likt. Egentlig en veldig fin måte å starte en samtale på med en tilfeldig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

HanneEllen E. MartolKirsten LundHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryHarald KrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn Christin