Skjønner at jeg nok har mistet endel da jeg ikke har lest den første boka, men det var dette med sykdommen som fikk meg interessert i boka. Å lese den første boka frister heller ikke nå da jeg ikke likte denne bedre.
Jeg vet veldig mange synes denne er veldig bra, men jeg syns dessverre ikke det. Nå er det jo en stund siden jeg leste den så husker ikke helt hva jeg tenkte om den... Bøker jeg ikke liker fester seg sjelden særlig godt. Liker bøker der vi får masse tanker, følelser osv så vi virkelig blir godt kjent med personene. Syns det ble for mye overfladisk i denne.
Men syns det er interessant å lese om veien mot utgivelse og ting rundt det!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det er det som er så interessant med disse diskusjonene, vi har alle forskjellig oppfatning av den samme boken, og det er lov. Jeg var også i utgangspunktet ute etter selve sykdommsfortellingen, men jeg ble like imponert av hennes "utenomsnakk". Som jeg sier under så er ikke jeg en av de som ble veldig begeistret for den første boken, så jeg ville nok heller ikke valgt å lese den om jeg ikke likte denne. Nå vurderer jeg allikevel å lese "Jo fortere.." om igjen, mens jeg har fremgangsmåten fra denne boken i bakhodet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt enig med deg!
Jeg skulle derimot virkelig ønske at jeg klarte å se det samme som deg (og mange med deg) i boken.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Karen PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdKirsten LundHeidi BBHarald KSiljeJarmo LarsenBerit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg RistvedtVariosaCecilie69