Det ser ut som du har rett - her er det et hull å tette. Jeg setter forøvrig mest pris på Mankell når han ikke skriver krim.

Har stor sans for nordisk litteratur og er hele tiden på utkikk etter nye og "uoppdagede" forfattere. Forslag mottas med takk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Da vil jeg foreslå at du ser nærmere på Pär Lagerkvists Dvergen og Bøddelen, samt Karen Blixen. Kan i alle fall anbefale Babettes gjestebud og Den afrikanske farm. De er vel ikke akkurat nye, men ser ikke ut som du har lest noe av dem slik at de er nye for deg? Håper de faller i smak!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundCathrine PedersenINA TORNESPiippokattaEster SVibekeHarald KReadninggirl30Stig TJakob SæthreGunillaIngunn SAnne Berit GrønbechNinaaRmaNdA BaisLisbeth Kingsrud KvistenGeir SundetBjørg L.Sigrid NygaardBerit RDressmyshelfMarianne MBente NogvaHarald AndersenAnne LønøyLars MæhlumHilde H HelsethTralteMargrethe  HaugenKjell F TislevollElisabeth SveeOleBård StøreDagfinn JakobsenTove Obrestad WøienDemeterLinda Therese BjerkanFrode Øglænd  MalminMarianne  SkageTor-Arne Jensen