Okei :) Jeg har ikke hørt på radioteater før, men skal testes ut nå! Den første cdn gikk unna på en fei i alle fall ;)
Ja, den har jeg også hørt mye positivt om!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg er enig med Rufestufsa i at jeg generelt foretrekker hørespill, der det finnes, framfor lydbok. Det blir litt som forskjellen mellom fargefilm og svart/hvitt slik jeg ser det. Dessuten har det sikkert noe med utålmodigheten min å gjøre. Og så fins det jo så mange lydbøker og så få hørespill, i alle fall i forhold.

De dødes tjern er en ganske tynn bok, slik at forskjellen i varighet mellom hørespill (3t 10 min) og lydbok (7t 31 min) blir ikke så stor som i mange andre tilfeller. Dette er også en helt spesiell klassiker som godt tåler og høres i begge versjoner. Den fins også som film, spilt inn i 1958.

Og her er det et lite ekstrapoeng. Under denne filminnspillingen møttes forfatteren Andre Bjerke - som også hadde en rolle i filmen - og skuespiller Henny Moan, . De ble gift, og har en datter sammen. Og det er Henny Moan som i 2003 leste De dødes tjern inn som lydbok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er bare å kose deg:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

ellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinHilde H HelsethMarit AamdalKirsten LundKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBHarald KSiljeJarmo LarsenBerit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LSteinar HansenToveTor-Arne Jensen