Trodde jeg hadde den som vanlig lydbok, men det var visst radioteateret sin versjon! Men jeg er i gang! Anmeldelse følger ;) håper jeg ikke mister så mye! Så den var veldig kort i fht lydboka.. :/

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg liker ikke lydbøker, men jeg har også Radioteaterest versjon. Personlig foretrekker jeg å høre på Radioteaterets versjon av bøker istedet for vanlig lydbok. Det skaper mer stemning og De dødes tjern som radioteaterets versjon er helt ypperlig. Har hørt den mange ganger. Anebfaler også gjerne Radioteaterets: Døde menn går i land:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Okei :) Jeg har ikke hørt på radioteater før, men skal testes ut nå! Den første cdn gikk unna på en fei i alle fall ;)
Ja, den har jeg også hørt mye positivt om!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er enig med Rufestufsa i at jeg generelt foretrekker hørespill, der det finnes, framfor lydbok. Det blir litt som forskjellen mellom fargefilm og svart/hvitt slik jeg ser det. Dessuten har det sikkert noe med utålmodigheten min å gjøre. Og så fins det jo så mange lydbøker og så få hørespill, i alle fall i forhold.

De dødes tjern er en ganske tynn bok, slik at forskjellen i varighet mellom hørespill (3t 10 min) og lydbok (7t 31 min) blir ikke så stor som i mange andre tilfeller. Dette er også en helt spesiell klassiker som godt tåler og høres i begge versjoner. Den fins også som film, spilt inn i 1958.

Og her er det et lite ekstrapoeng. Under denne filminnspillingen møttes forfatteren Andre Bjerke - som også hadde en rolle i filmen - og skuespiller Henny Moan, . De ble gift, og har en datter sammen. Og det er Henny Moan som i 2003 leste De dødes tjern inn som lydbok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er bare å kose deg:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Heidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinHilde H HelsethMarit AamdalKirsten LundKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBHarald KSiljeJarmo LarsenBerit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LSteinar HansenTove