Jeg har bare én ting å si om denne boka etter alle de positive omtalene av Lars Kepler her inne, skuffende.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Enig. Hører den på lydbok i bil på vei til og fra jobb, så greit slik. Men mangler driv, sjarm, mystikk og alt som jeg forventer i en god krimbok. Spesielt Simone irriterer meg, men det er vel forfatterns hensikt. Er liksom ingenting jeg gleder meg til å få svar på. Nesbø fremstår bare bedre og bedre jo mer jeg leser av annen krim

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er så enig!
Hadde ikkje fullført hadde det ikkje vore for at den skal diskuterast i lesesirkel. Innhaldet er springande, ustrukturert, og for meg vart det både usannsynlig og lite truverdig - faktisk så usannsynlig at eg ikkje greidde å synast det var så veldig spennande ein gong......Det vart vel mykje av det "gode". At terningkastet vart tre, er pga at språket for det meste er ok.
Nei, Kepler er ikkje noko for meg - og eg kan til tider ha det triveleg i selskap med god krim.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er helt enig med deg For mye " krim" Kommer ikke til å lese mer av han med det første.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ha ha der lurte vi deg godt, alle vi som har trilla 5'ere og 6'ere på ei møkkabok .. :-)
Neidå, faktisk tykte eg boka var både underhaldande og velskriven, men det er ålreit at ikkje alle har same smak. Du verden så kjedelig det ville ha blitt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvorfor? Hva var det du ikke likte med den? Jeg må bare spørre, for jeg elsket den :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det spørsmålet har jeg tenkt på, og noen ganger er det vanskelig å si akkurat hva det er. Jeg synes han skriver godt, men når det gjelder krimbøker, holder ikke det for meg. Jeg kan ikke gi deg et fullverdig svar, men halvveis ut i boka visste jeg at jeg ikke kom til å lese flere bøker av ham, selv om jeg allerede har "Paganinikontrakten" i hylla.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da skjønner jeg, har det sånn selv også av og til.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

BenteBerit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenThea