Boka om den tragiske skjebnen til Christoffer. Godt at slike bøker blir skrevet, hadde det bare vært fiksjon. Var mye mer om forskjellige sykdommer i denne boka enn jeg hadde forventet, men det var ingenting uviktig.
Blir litt tung i hjerte av slike bøker, men det viktig at slike historier kommer fram i lyset.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Forskjellige sykdommer?

Dette er en bok og historie jeg tror jeg alltid kommer til å huske, men her er det tydeligvis noe jeg har glemt. Det er ofte de bøkene som er vanskelig å lese som er de viktigste.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har ennå ikke lest boka men den står klar i hylla og skal leses i sommer. Gleder meg ikke, til det har glimtene av tragedien i media vært for hjerteskjærende. Trur det fins ting der som enhver kan lære av.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

McHempettStig TIngunn SLailaVioleta JakobsenHarald KKirsten LundAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit Høvde