Veldig enig med deg Strindin, mitt tidligere svar gikk mer på spørsmål om HVA som er kjedelig. Ikke så lett å diskutere når man ikke forstår/vet hva trådstarter "egentlig" mener.

Din vinkling er både viktig og spennende. På grunn av travel hverdag har jeg vært litt fraværende en tid og kanskje ikke fått med meg "utviklingen" på trådene. Samtidig er jeg en av dem som tidligere har kommentert utviklingen og fått "kjeft" for det... Dvs. jeg ga uttrykk for at jeg ikke var så glad i den "kosepraten" som jeg syntes var i ferd med å overta forumet, da på bekostning av "gode" litteraturdiskusjoner. Noen reagerte på bruken av faguttrykk og følte seg nok "utestengt". Nå er det så godt som borte og det savner jeg. Samtidig er forumet det vi kaller "folkelig": for alle og enhver, og de mer "profesjonelle" har nok andre fora de deltar på. Men det burde vært plass for alle, også her!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Nettopp! Og jeg legger til: de uproffe, men litt vågale;) Vi får legge litt mer energi i å starte diskusjoner og se om vi på den måten kan lure flere utpå. Og da håper jeg isåfall at nye toner kommer i tillegg til og ikke i stedet for de tonene som allerede er her inne.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Tove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtTrude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendlieIngvild SmgeChristoffer SmedaaselmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69