Denne boka var ikke like bra som eneren, men den var jo spennende da. Slutten var overraskende og på grunn av dette, er man nøtt til å lese neste bok også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

[ Slettet av bruker ]

Helt enig :) Men tenker liksom på at dette var en mellom bok og at nr 3 kommer til å bli utrolig bra ;) Men vet du om det kommer flere? Og når 3-ern kommer? Heter den ikke "moking joy" eller noe på engelsk? :P

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Neste bok kommer den 24. august i USA. Denne boka vil bli den siste, hvis ikke Collins bestemmer seg for å skrive flere i denne serien. Men opprinnelig skal dette være en trilogi da :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Åh, det er så lenge til treern kommer! I september eller noe, I think. Klarer nesten ikke vente, og jeg gleder meg helt sykt. :> Kommer nok til å lese de to første igjen i løpet av de nærmeste månedene. Leste jo toern ferdig på én dag, så det blir ikke akkurat noe problem.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandHarald KLinda NyrudPi_MesonPiippokattaStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer Smedaas