Kommer nok til å prøve meg på noen av de andre etterhvert så det er godt å høre at det bare blir bedre. Kjellerdypet er vel ikke så lang så den skal jeg klare å komme gjennom om ikke så lenge. Min største utfordring med disse russerne er alle navnene, men jeg gjør mitt beste for å henge med :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg skrev opp de viktigste og fremste navnene og kallenavnene, hvis ikke hadde det gått helt i surr for meg, teflon er bare fornavnet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det tipset kommer jeg nok til å ta i bruk ved min neste russer. Hadde samme problemet når jeg leste Anne Karenina, men der var det ikke så stort persongalleri så det var allikevel ikke så komplisert.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Marianne  SkageTorill RevheimBeathe SolbergReidun SvensliGroSolCecilie EllefsenBertyAnneWangFindusBjørg L.Oda Marie HIngunnHarald KCamillaRonnyNicolai Alexander StyveVibekeHegeRisRosOgKlagingLars MæhlumGeir SundetMette-MPiippokattaAud- HelenKirsten LundVanja SolemdalEgil StangelandElisabeth SveeMorten MüllerPär J ThorssonSissel ElisabethTine SundalAstrid PedersenCathrine PedersenBjørg Marit TinholtKarin BergHilde H HelsethEvaPer Lund