Som en blodfan av Herr Dostojevskij smerter det mitt hjerte å innrømme at Idioten ikke er helt optimal. Ikke på nivå med Spilleren, Kjellerdypet og selvfølgelig den utrolige Forbrytelse og straff.
Ps. Sult er helt på nivå med mye av Dostos. verker.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Du er ikke alene om å være blodfan av Fjodor Dostojevskij :) Synest hovedpersonen i Hamsuns "Sult" har noe felles med flere av figurene i Dostojevskijs bøker. Eminente forfattere er de begge to.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hovedpersonen i Sult har mye til felles med den person Dosto. var.
De to og Dickens er blant de ypperste når det kommer til skildringer av følelser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hjelpes, jeg bøyer meg i støvet for alle som har klart å komme seg gjennom Forbrytelse og Straff! Jeg måtte bare gi opp, rett og slett.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Og som den sanne bokelskeren du er, sendte du den videre til en annen! Tusen takk for at jeg igjen er blitt en lykkelig eier av Forbrytelse og straff, fru Bang. Boken ligger "på vent" til gjenlesning :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vi bokelskere må jo holde sammen, dele det vi setter pris på, og gi videre det andre setter mer pris på :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg ble faktisk frustrert over at den var for kort. Må sies at den traff midt i blinken for mitt tidvis mørke sinn:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kommer nok til å prøve meg på noen av de andre etterhvert så det er godt å høre at det bare blir bedre. Kjellerdypet er vel ikke så lang så den skal jeg klare å komme gjennom om ikke så lenge. Min største utfordring med disse russerne er alle navnene, men jeg gjør mitt beste for å henge med :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg skrev opp de viktigste og fremste navnene og kallenavnene, hvis ikke hadde det gått helt i surr for meg, teflon er bare fornavnet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det tipset kommer jeg nok til å ta i bruk ved min neste russer. Hadde samme problemet når jeg leste Anne Karenina, men der var det ikke så stort persongalleri så det var allikevel ikke så komplisert.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg L.Oda Marie HGroIngunnHarald KCamillaRonnyNicolai Alexander StyveVibekeHegeRisRosOgKlagingLars MæhlumGeir SundetMette-MAud- HelenPiippokattaKirsten LundVanja SolemdalEgil StangelandElisabeth SveeMorten MüllerPär J ThorssonSissel ElisabethTine SundalAstrid PedersenCathrine PedersenBjørg Marit TinholtKarin BergHilde H HelsethEvaPer LundMonica CarlsenAnne Berit GrønbechMaikenBerit RkriraSynnøve H HoelTorill RevheimEllen E. Martolgretemor