Her har det blitt lite lesing i det siste, skjedd så mye annet! Så jeg fortsetter på 13.uke som jeg startet så vidt det var på forrige helg. En helt okei bok om ei som jobber som abortlege og alt rundt det.
Lurer også på å begynne på Møt deg selv på halvveien. Virker som en interessant bok. Dette står det om den fra bokbasen:
I denne boka presenterer Simon en metode for avklaring av verdier som hjelper deg til å ta beslutninger, bestemme, handle og stå ved det som betyr noe for deg. De 31 strategiene som boka presenterer, kan hjelpe deg å finne frem til et sett verdier som underbygger det du gjør. Illustrert.
Blir nok kanskje mer lesing nå, etter tørken, men vil ikke lage en lang liste med bøker for å pløye igjennom. Vil heller kose meg med bøkene, så får jeg heller oppdatere her hvis jeg leser mer ;)

God helg alle sammen!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Etter å ha lest ut 13.uke, fristet det med mer "slappe-av-litteratur" så har begynt på Flink pike på lydbok og hørt meg igjennom de to første cdene. Vet ikke helt hva jeg mener enda, men virker okei, og jeg har jo tross alt 12 cder igjen ;)
Er jo nysgjerrig på hvordan denne er etter all den omtalen den har fått! Så valget var lett da jeg så at dem hadde den på biblioteket! En glimrende måte å bli fortrolig med lydbøker igjen også, hvis dette viser seg å være en bra bok :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Heidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinHilde H HelsethMarit AamdalKirsten LundKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBHarald KSiljeJarmo LarsenBerit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LSteinar HansenTove