Dette var da en underlig sak. Jeg følte meg satt tilbake til 1930-tallet. En gentlemandetektiv tar seg av saken og det er mange uventede, til dels ulogiske, krumspring før vi løser saken.
Nei, dette holder ikke mål.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Har du lest flere av George? Det sjarmerende med hennes bøker synes jeg nettopp er kontrasten mellom gentlemandetektiven og hans nærmeste medarbeidere, i særdeleshet samarbeidet mellom ham og Barbara Havers. Til å være amerikaner synes jeg Ms. George har et godt grep om det erkebritiske miljøet. Kanskje litt karikert til tider, men meget lesverdig som avveksling fra tyngre stoff, synes nå jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes faktisk det er en av hennes beste, men det er riktig at hun har forelsket seg i det engelske overklassemiljøet. Barbara Havers som kommer fra et helt annet miljø, er også en langt mer interessant karakter, synes jeg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KTine SundalHildeKirsten LundToveLinda NyrudHeidiTine VictoriaJulie StensethHelen SkogAndreas BokleserTone HTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnieBjørn SturødThea