En humoristisk og god bok om 59-årige Ove. Absolutt noe for de mange som likte "Hundreåringen som klatret ut gjennom vinduet og forsvant"

Jeg trodde jeg kom til å mislike hovedpersonen etter de første kapitlene, men boken gjør en herlig jobb med bakgrunnshistorien til grinebitern Ove. Anbefales.

Godt sagt! (16) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg trakk også selv en kobling mellom denne og Jonassons debut, det er vanskelig ikke å gjøre det med bøker som omhandler eldre nå om dagen. Men jeg kan ikke si at jeg verdsatte Backmans romandebut like godt som Jonassons. Ove og Allan er svært ulike karakterer og forfatterne bak dem spiller på grunn av det på humor på svært ulike måter; Ove er bitter, noe som resulterer i at humoren presses på - i hvert fall - meg, Allan bærer på denne sjarmerende blygheten gjennom livet som med hjelp fra forfatterens sikre grep om pennen gir leseren latterkramper helt ned i tærne. Alt i alt, tross alt, hadde du ikke allerede lest om denne mannen ved navn Ove skulle jeg gladelig anbefalt deg den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har bare lest en liten leseprøve , som jeg fikk i posten i dag, og må bare lese resten. Tenker det blir en tur ut på senteret for å kjøpe denne i helga. Gleder meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethAnn ChristinLailaSaraKarin BergBeathe SolbergLillevigretemorFrode Øglænd  MalminVariosaEvaEllen E. MartolNtotheaTovePiippokattaTine SundalAnniken RøilSynnøve H HoelIngunn SIngeborg GMarit HåverstadMcHempettBjørg Marit TinholtRune U. FurbergEvaTralteLiv-Torill AustgulenHanne Kvernmo RyeEgil StangelandAkima MontgomeryKnutMTanteMamiesveinVannflaskeHeidi HoltansvarteperStig THarald KTove Obrestad Wøienmge