Jeg fikk den av mannen min for flere år siden, og siden har den stått i hyllen (ser nå at jeg har lagt et bokmerke på side 52...). Kjenner hverken boken eller forfatteren, men det er noe som lokker og drar; og det var dette ubestemmelig noe som fikk han til å kjøpe den.

Vil veldig gjerne høre hva du (og andre, selvfølgelig) synes, gretemor - når du kommer så langt. Skal jeg gi Berlin Alexanderplatz en ny sjanse?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg skal holde deg oppdatert. I går kastet jeg meg over en krimbok, da konsentrasjonsevnen ikke er helt på topp for tiden, men det er noe som pirrer min nysgjerrighet også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

RisRosOgKlagingIngeborgMette-MMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudOleTanteMamieLailaLilleviKarina HillestadKirsten LundTheaVannflaskeAnne Berit GrønbechTone HEvaTor-Arne JensenKaren RamsvikMonika SvarstadTine SundalReadninggirl30Tore OlsensiljehusmormgeJarmo LarsenDinaStig THanne Kvernmo RyeAnniken LBjørn SturødBeate KristinHallgrim BarlaupTorill RevheimTrude JensenCecilieIngrid HilmerAnne-Stine Ruud HusevågMarianne  SkageHarald KFiol