Jeg har ingen formeninger om dine tyskkunnskaper, men lese denne boken på tysk, wow, det høres i overkant utfordrende ut :) Du er kanskje ikke medlem hos De Norske Bokklubbene, men de har Verdensbibliotekutgaven med forord av Erik Fosness Hansen til 79 kroner nå.

Og jeg har snart lest 100 sider, føler at språket begynner å gli en tanke lettere. Det er sikkert verdt å holde ut :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg tenkte faktisk etterpå at det sikkert vil bli i overkant utfordrende og at jeg burde komme meg gjennom en mer lettlest tysk roman først. Jeg skjønner tysk greit når det snakkes og kan gjøre meg forstått. Men å konsentrere seg om å lese ei hel bok, når man ikke har lest annet enn litt tyske aviser og nettsider siden skoledagene, ja - det er en utfordring.
Jeg har noen relativt tynne klassikere på tysk i hylla. Får vel starte der...
Er ikke medlem i Bokklubbene, og har ikke tenkt til å bli det. Hadde jeg vært det, så hadde jeg slått til der. Tenk om jeg kunne finne den på loppis til helgen, he-he.
Håper du forteller mer om din opplevelse av boka etterhvert!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvis du ikke finner den på loppemarked, så har jeg et ekstra eksemplar som du kan få. Boken er ulest, men en av ytterpermene har begynt å løsne fra bokryggen, noe de eldre bokklubbutgavene har en lei tendens til å gjøre. Da jeg fant den nye utgaven til bare 79,- tenkte jeg at jeg bare skulle kaste den jeg har, selv om den i for seg lar seg fikse med limbånd. Det er opp til deg, bare send meg en melding.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sender deg melding :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudOleTanteMamieLailaLilleviKarina HillestadKirsten LundTheaVannflaskeAnne Berit GrønbechTone HEvaTor-Arne JensenKaren RamsvikMonika SvarstadTine SundalReadninggirl30Tore OlsensiljehusmormgeJarmo LarsenDinaStig THanne Kvernmo RyeAnniken LMads Leonard HolvikBjørn SturødBeate KristinHallgrim BarlaupTorill RevheimTrude JensenCecilieIngrid HilmerAnne-Stine Ruud HusevågMarianne  SkageHarald KFiolToveBertyBerit B Lie