Jeg har lest at Frid Ingulstad er (en av?) Norges mestselgende forfatter(e), så du er nok ikke alene om å lese romanserier. Jeg leser også serier. Jeg har sikkert lest minst ti serier i tillegg til de to jeg kjøper nå for tiden.
Jeg registrerer jo enkelte mener det ikke er helt propert å lese romanserier (og ei heller krim, for den sakens skyld), men jeg koser meg masse med mine seriebøker. Selvfølgelig er kvaliteten varierende, men slik er det jo med annen litteratur også. Og mange romanserieforfattere skriver meget godt.
Som en kuriositet kan jeg jo linke til et morsomt blogginnlegg skrevet av en polsk oversetter.
En liten smakebit:
“En av de flere tingene man lærer seg om norsk folk ved å lese sagalitteraturen er at de ser veldig mye på hverandre. De kikker, titter, stirrer, glaner og glor, de sender hverandre blikk, de slår øynene ned (eller, alternativt, senker blikket) bare for å kunne løfte dem igjen to setninger senere. Jeg vet sannelig ikke om det finnes et annet språk som gir folk så mange måter å se på hverandre på.”

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Veldig interessant om språkforskjellene mellom norsk og polsk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Føyer meg til Koriander! Helt fantastisk morsomt blogginnlegg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Herregud, jeg lo og lo!! Brilliant blogginnlegg! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Carine OlsrødDagfinn JakobsenMarianne  SkageAlice NordliGro-Anita RoenLars Johann MiljeIngeborgChristofferHilde Merete GjessingTor Arne DahlIngunnAnne-Stine Ruud HusevågIngunnJDiddiHanne Kvernmo RyeIngeborg GCecilie EllefsenTone HHarald KLinda PaulsenNils PharoKirsten LundTorill RevheimHeleneÅsmund ÅdnøyHenrik  Holtvedt AndersenritaolineToveLinda NyrudBirkaPiippokattaNicolai Alexander StyveLailaBjørn BakkenBård StøresiljehusmorAkima MontgomeryBeathe SolbergKjerstiEster S