Hanas koffert er en fantastisk bok for alle over ca. 10 år. Denne boka er både trist og spennende. Jeg likte denne boka fordi denne søte lille jenta Hana hadde en fin bakgrunn helt til krigen kom... Det skjer mye rørende og fæle ting som får oss til å forstå hvordan denne lille jenta og familien hennes hadde det. Denne boka er veldig lærerik om hvordan jødene hadde det i 2. verdenskrig. Det var dette jeg følte om denne boka om "Hanas koffert".

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Eg er einig i at dette er ei fantastisk bok! Dette er ei barne- og ungdomsbok, men ei bok som vaksne og har godt av å lese. Det er gripande å lese historia om Hana, som hadde eit sorglaust liv i ein velståande familie, og som blei offer for Hitler si jødeutrydding. Det er og interessant å lese om Fumiko Ishioka, leiar for eit japansk holocaustsenter, sitt arbeid med å nøste opp Hana si historie. Ei viktig bok for å gi barn og unge kunnskap om historia og motivere dei til å arbeide for fred og toleranse.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tiltredes! Dette er ei bok på linje med "Anne Franks dagbok". Ei bok om en enkeltskjebne, og dermed lett å leve seg inn i. Veldig gripende og engasjerende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte Furuseth