Lykke til, Fred!
Om jeg skulle ha hjulpet:
Jeg savnet litt mer fokus enn bare stikkordet "forsoning" for å tipse deg (se kommentar jeg postet for en tid siden). Men respekterer at du valgte å være så vag her. Det går sikkert fint an å fikse jobben likevel. Jeg hadde nok hatt mest utenlandsk litteratur å tipse om.

Kan artikkelen du publiserer leses på nett?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Nå ble tiden jeg fikk til å skrive teksten så kort og boksamlingen står ennå på loftet.... Derfor ble det en kort liste med anbefalinger med noen titler som omhandler forsoning. Jeg legger ut teksten på bloggen min så fort Gatemagasinet Klar er ute med det neste nummeret sitt. Vil bidra med det jeg kan for at Klar går klar for mange flere utgivelser.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skjønner, Fred (har forståelse for deadlines)! Da skal jeg forsøke å følge med på bloggen din, og vi satser på at Klar går klar :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne M