Nydelig, trist, tragisk, morsom, herlig bok!

Dette var en bok det var en fornøyelse å høre! Anne Marit Jacobsen formidlet til meg som lytter bokas innhold på en fantastisk måte! Hun klarte virkelig å formidle stemingen på en lun og varm måte, og jeg lo flere ganger underveis. Jeg lo av både forfattererens ordmessige krumspring, og av innleserens herlige måte å lese på.

Historien er jo veldig trist, Mathea som er så redd for å dø uten at noen vet at hun har levd! Dette kunne fort blitt en kjedelig og intetsigende bok, men det er stikk motsatt! Boka fester seg til hjernebarken, og jeg tenker tilbake på den som en humoristisk og herlig bok! I tillegg var det veldig passe kort, 3 CD-plater, drøyt tre timers lytting. Anbefales på det varmeste!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaHeidi HoltanBente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaHeidiLinda NyrudTheaIngvild STone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete Amundsen