I en liten familie på tre blir mor Sara "grønnsak" etter en trafikkulykke. Skuespillermannen Halvard og datteren Agnes bestemmer seg for at de ønsker å pleie henne hjemme. De ønsker å involvere moren i familielivet, og mener at det vil være best for henne å være nær dem hun er glad i.

Dette er ikke et enkelt valg. Etterhvert kommer vi dypere i far og datters problemer med å håndtere situasjonen, og historien tar en noe Herman Koch-aktig utvikling. Halvard er i gang med en oppsetning av Ibsens "Fruen fra havet", og scener fra stykket er flettet inn i handlingen på en meget vellykket måte.

En solid debutroman av Liv Rottem. Verdt å lese!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundReidun GranberggretemorAud Merete RambølAnne-Stine Ruud HusevågHarald KLailaRonnyAnniken RøilEster SPiippokattaTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNicolai Alexander StyveVariosaIngunn SVigdis VoldEli HagelundedgeofawordsiljehusmorTone SundlandFarfalleLinnDemeterGodemineMorten MüllerMarit HåverstadTone Maria JonassenReidun SvensliPirelliSynnøve H HoelKorianderNinaChristofer GabrielsenNorahCarine OlsrødNtotheaHeidiEirin EftevandReadninggirl30