Herlig bok om Barbarotti! Jeg har ikke lest alle bøkene om Barbarotti, men allikevel var denne boka en ren nytelse!

Krimplottet er ikke det viktigste i denne boka. Det er Barbarottis sorg og andre mellommenneskelige forhold som preger boka mest, og Nesser har klart å beskrive dette på en veldig god måte!

Krimplottet, med de gamle uavklarte sakene, er også spennende, og har faktisk litt sammenheng med Barbarottis hverdag på politistasjonen etter at han kom tilbake etter Mariannes død.

Nesser skriver veldig godt, og det er fin flyt i teksten, og jeg har hele tiden lyst til å lese videre selv om det ikke direkte er veldig spennende. Barbarottis måte å takle sorgen på, og hvordan han klarer å kontrollere den til en viss grad etterhvert, er beskrevet veldig godt, og jeg var rørt til tårer opptil flere ganger under lesningen av denne boka!

Anbefales til alle som er glad i krim, alle som elsker Nesser sitt forfatterskap, alle som vil ha en flott leseopplevelse, og alle som vil ha en bok som kan hjelpe dem gjennom en sorgprosess.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendliesomniferumRune U. FurbergChristofer Gabrielsen