Fikk ikke helt taket på denne boka. Om det var oppleseren (Tone Danielsen (Blåmor)), eller om det var handlingen, er jeg litt usikker på, men jeg ble ikke engasjert. Forsto ikke helt hva forfatteren ville fortelle meg? Heldigvis var ikke boka lang, 2 CD-er, drøyt to timers lytting.

Jeg forstår jo at forfatteren skriver om seg selv og sin barndom, og at de har reist mye rundt i verden. Derav tittelen også tror jeg, for det har vært litt forskjellige feiringer av julaften, og enkelte ikke-feiringer. Gode beskrivelser av stemninger og situasjoner, så jeg forstår jo også hvorfor mange liker dette forfatterskapet.

Veldig mange liker bøkene til Grimsrud, og jeg skal prøve meg på en bok til en gang før jeg eventuelt kutter henne ut.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

TralteJoakimDinaLesevimsaGrete AastorpStein KippersundKirsten LundHanne Kvernmo RyeMarianne MTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågIreneleserReidun SvensliLeseberta_23BenedikteBeathe SolbergTheaPer LundJulie StensethReadninggirl30Hilde Merete GjessingChristoffer SmedaasEmil Varjord SöderströmStine SevilhaugTurid KjendlieSynnøve H HoelKarin  JensenAnniken LToveGroBerit REllen E. MartolsvarteperRandiAfornixConnieLinda NyrudVibekeReidun Anette AugustinStig T