Herlig oppfølger til Jenta med snø i håret. Schulman fortsetter med sin lune og fine skrivemåte, som gjør at boka er spennende og uten dødpunkter, selv om den ikke er så veldig intens.

Vi kommer mye nærmere på Magdalena, Christer og Petra og flere andre i denne boka, og disse sidehistoriene er et veldig fint supplement til hovedplottet. Jeg blir glad i personene, og har virkelig lyst til å følge de videre og bli enda bedre kjent med dem.

Hørte denne som lydbok, og Ingrid Vollan formidlet stemninga i boka på en fin måte. Jeg måtte ofte sitte bare litt lenger i bilen på vei til eller fra jobb for å bare høre litt til! Det var jo bare så spennende, trist, koselig, fint, nydelig, forferdelig, grusomt, herlig, og masse til!

Boka har også en veldig passelig lengde. 8 CD-plater, ca 10 timer lytting, er veldig fint. Det er ingen vits i å drøye dette over flere sider enn nødvendig.

Gleder meg til å følge Magdalena og de andre videre, dette er mennesker jeg er blitt glad i, og jeg ønsker virkelig å få vite hvordan det går med de videre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Syns eneren og treeren bedre...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag