Dette er ikke noe jeg har et bevisst forhold til, men om det har noe å si er det i negativ retning i så fall. Om et tema eller område får mye interesse i nyhetsbildet blir jeg ofte litt mett, jeg får sjelden lyst til å lese ennå mer om det. Det kan endre seg når nyhetsdekningen roer seg, men sånn umiddelbart vil det være mer enn nok å lese om det i aviser.

Ofte kan dekningen av situasjoner bli litt ensidig og overfladisk, så det å bruke bøker til å balansere bildet på har jeg god erfaring med, ofte som memoarer. De er mer interessante (for min del) og forteller ofte en annen side av saken. Men jeg må få situasjonen eller dekningen av den litt på avstand.
Kvinne blant krigsherrer av Malalai Joya er en veldig god bok som jeg gjerne vil trekke fram.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Veldig enig med deg at bøker er en innfallsvinkel og ofte gir en annen dimensjon en nyheter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Lene AndresenLeseaaseTove Obrestad WøienSissel ElisabethTurid KjendlieIngvild SmgeChristoffer SmedaaselmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit Honningsvåg