Sett dem ute av syne, på et tørt loft eller kjeller, det har jeg gjort, for jeg har kassevis jeg har fått av andre og som har ligget der i flere år. Gå på "skattejakt" en gang i blant og se om noe inspirerer. Gå igjennom alt før du setter det bort og ta ut og gi bort de du er sikker på du ikke kommer til å lese... Kanskje noe som får deg til å føle deg bedre?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg har solgt unna noe og prøver å selge mer. Det er endel bøker jeg har fått som ikke frister sånn veldig, så like greit bli kvitt de ;) Bøkene jeg har kjøpt frister mye mer, de gir ikke stress på den måten! De gleder jeg meg til! :)
Her er det smekk fullt av bøker både på boden og alle steder i leiligheten.. hehe!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethLene AndresenLailaHarald KTanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinMarit AamdalKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBSiljeJarmo LarsenBerit R