Jeg tørker tårene etter å ha lest siste side i "En mann ved navn Ove". En fornøyelig og rørende litt dypere feelgood om den 59-årige grinebiteren Ove, som temmelig motvillig holdes i vigør av naboene. Ove vil bare at det skal være litt orden på sakene. Til tross for at han er kranglete og vanskelig, kan man ikke la være å verdsette Oves mange god egenskaper og helstøpte natur - som kommer til uttrykk gjennom store og små situasjoner. Mange vil nok kjenne igjen trekk fra seg selv eller noen de kjenner. Veldig veldig fin bok! Denne kan leses av mange - og kan også verdsettes av svigerfedre som normalt holder seg til krim og krigslitteratur. Spent på å høre om andre også liker den!

Godt sagt! (36) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Fornøyelig og varm historie om grinebiteren Ove, men også historien om naboen Parvaneh og hennes kaotiske familie, om Jimmy og om den unge mannen med sin bokstavdiagnose. En historie om nye, og gamle vennskap, og om å utgjøre en forskjell for noen. En bok som var lett å lese, men som hele tiden også beholdt et stort alvor. En bok om ensomhet, og en bok om fellesskap og muligheter for endring. De to siste kapitlene var rørende og vakre.
En lett, humoristisk og svært alvorlig bok som jeg har satt som en av mine favoritter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette er en slik roman man ikke ønsker skal ta slutt - men nå har den altså tatt slutt - jeg nøt hver lyttestund av den - det er en slik roman man trenger innimellom alt annet man leser, man får liksom igjen troen på det gode i menneskene...den ga meg faktisk litt av den samme stemningen jeg opplevde med Saman er ein mindre aleine (Anna Gavalda). (Skal jeg terningkaste på den kommer kanskje 6-er opp)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Herlig bok, her svingte det mellom fliring og tårer i øyekroken helt til boka var ferdiglest. Den var en utrolig leseopplevelse, beste jeg bar lest på lenge. Anbefales for alle:-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Kan ikke få sagt det noe særlig bedre enn dette.
Nydelig! Herlig!
Jeg både gråt og lo om hverandre på slutten.
Alle som ennå ikke har lest den:
Les denne boka!!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Herlig bok om denne grinebiteren som det var umulig å ikke få sympati for! Forutsigbar? Ja. Sannsynlig? Nei, men det var nok heller ikke meningen. Den varme humoren og de mange krumspringene og originale karakteristikkene gjorde det til en fornøyelig opplevelse!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Kjempegod bok! Morsom, trist og rørende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandLinda NyrudPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild S