Legger merke til at jeg kun skriver notater eller anmeldelser om boka engasjerer, bør nok bli flinkere til å gjøre det med de andre bøkene og. De andre går altfo fort i glemmeboka.

Er enig i at det er noe eget å lese historien, selv om jeg er veldig glad i dokumentarer der vi faktisk får se de flotte apene :-) Boka finnes på dansk om det er en mulighet Gennem et vindue - 30 år med chimpanserne i Gombe.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det er naturlig at vi skriver om det som engasjerer oss. Ett enkelt terningkast sier jo egentlig mye, særlig hvis det er lavt, det bruker jeg. Jane Goodall vil jeg ha i kikkerten, men takk for at du gadd å finne den danske utgaven.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

KristinBeathe SolbergalpakkaMartine GulbrandsenRisRosOgKlagingTorill RevheimConniePirelliGro-Anita RoenRandiAJakob Lund KlausenFredrikCecilie69Bjørg L.Trude OmaKine Selbekk OttersenPiippokattaAliceInsaneHarald KKirsten LundToveReadninggirl30LailaHegeAlexander John Lucas Sletsjøe OlafsenHeidisveinCathrine PedersenINA TORNESEster SVibekeStig TJakob SæthreGunillaIngunn SAnne Berit GrønbechNinaaRmaNdA BaisLisbeth Kingsrud KvistenGeir Sundet