Så fint at du åpnet denne tråden igjen. Det er lett å bare fly gjennom bøkene, på denne måten får vi stoppet opp og reflektert litt. Mars har vært en veldig god lesemåned for meg, med mange gode bøker.

Kronprinsessen av Hanne-Vibeke Holst var veldig bra. Den er om en kvinnelig miljøaktivist som blir minister, med alle utfordringene det medfører å sjonglere mann og barn med kollegaer og tidspress.

The Proving Ground av G. Bruce Knecht ble jeg veldig imponert og revet med av. Dette er en thriller fra virkeligheten, om Hobart Sydney seilasen i -98.

Through a Window My Thirty Years with the Chimpanzees of Gombe av Jane Goodall falt jeg for med en gang. Det er fantastisk å følge Goodalls reise sammen med sjimpansene.

Døde menn går i land av André Bjerke tror jeg faktisk er den beste av de jeg har lest av Bjerke. De som mener at krim ikke er god litteratur bør lese denne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Helt enig at ettertanke er viktig. Som regel lager jeg meg en bokanmeldelse og skriver ned noen sitater, men det aller enkleste er å haste videre til neste bok.

Jeg skulle ønske at jeg hadde følt meg litt stivere i engelsk. Både "The Proving Ground" og Jane Goodalls liv kunne jeg tenkt meg å lese om. Dokumentarer om henne og hennes sjimpanser har jeg sett flere av, men det blir noe annet å lese hennes egne ord.

Takk for tipset om "Døde menn går i land", André Bjerke skriver godt, jeg minnes "De dødes tjern". Hanne-Vibeke Holst har tidligere vekket nysgjerrigheten min, men jeg har ikke kommet lengere enn det.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Legger merke til at jeg kun skriver notater eller anmeldelser om boka engasjerer, bør nok bli flinkere til å gjøre det med de andre bøkene og. De andre går altfo fort i glemmeboka.

Er enig i at det er noe eget å lese historien, selv om jeg er veldig glad i dokumentarer der vi faktisk får se de flotte apene :-) Boka finnes på dansk om det er en mulighet Gennem et vindue - 30 år med chimpanserne i Gombe.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er naturlig at vi skriver om det som engasjerer oss. Ett enkelt terningkast sier jo egentlig mye, særlig hvis det er lavt, det bruker jeg. Jane Goodall vil jeg ha i kikkerten, men takk for at du gadd å finne den danske utgaven.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

KristinBeathe SolbergalpakkaMartine GulbrandsenRisRosOgKlagingTorill RevheimConniePirelliGro-Anita RoenRandiAJakob Lund KlausenFredrikCecilie69Bjørg L.Trude OmaKine Selbekk OttersenPiippokattaAliceInsaneHarald KKirsten LundToveReadninggirl30LailaHegeAlexander John Lucas Sletsjøe OlafsenHeidisveinCathrine PedersenINA TORNESEster SVibekeStig TJakob SæthreGunillaIngunn SAnne Berit GrønbechNinaaRmaNdA BaisLisbeth Kingsrud KvistenGeir Sundet