"Lobotomisten" har datteren min anbefalt meg, mener å huske at hun har jobbet sammen med forfatteren på Kriminalvakta i Oslo. Kaaberbøl & Friis har jeg ikke fått begynt på ennå, har "Gutten i kofferten" stående og har lest positive omtaler om den. De andre du nevner kjenner jeg ikke til, men bøker som åpner nye tanker og perspektiver er verdifulle.

Selv har jeg litt vanskelig for å rive meg løs fra "Flaskepost fra P" som jeg begynte på i går. Jussi Adler-Olsen har en sjelden humoristisk penn og det er en fryd å lese hans kriminalromaner.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det kan nok stemme ja! Han har jobbet eller jobber der :) En veldig spennende og grotesk bok!!
Syns "Gutten i kofferten" var bedre enn denne. Der har du noe å glede deg til!

Ja, spesielt de bøkene som rokerer om på noen av de fastkjørte tankene ;)

Selv har jeg lest bare "Kvinnen i buret" av Jussi A-Olsen, men har absolutt lyst å lese mer fra den kanten!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Flaskepost fra P" virker veldig lovende. Allerede på første siden satt jeg og humra for meg selv. Det groteske som finnes i mange kriminalromaner kommer for meg litt i bakgrunnen med de karakterene som Adler-Olsen skaper og ikke minst gjennom språket hans.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Vigdis VoldBjørg RistvedtHilde H HelsethLene AndresenLailaHarald KTanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinMarit AamdalKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBSilje