Bind 6 ble også min kamp og jeg har brukt mange måneder på å lese den. Avbrutt av andre bøker og andre sysler. Essayet om Hitler kjempet jeg meg igjennom. Ønsket å bare bla meg over alle sidene, men når lest, veldig glad for at jeg motstod fristelsen. For hva er sant og hva er fakta og hva er ens egen livshistorie?
For et verk!
Alle bøkene sett under ett: det har vært en stor leseopplevelse og det at teksten konfronterer meg og mitt liv har gitt lesingen en viktig dimensjon som har vært utfordrende, slitsom og også befriende og betydningsfullt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Helt uenig, dvs sekser´n er muligens tidvis tung materie, men selv mener jeg at essayet om Adolf var det mest interessante! Hvorfor? Vel, vi snakker om selve ondskapens fyrste, en så monstrøs fyr at han vel er blitt en slags psykologisk mørk gåte for generasjonene etter 2. verdenskrig. Svært fascinerende spør du meg. Knausgård belyser, setter i sammenheng og forklarer, sogar med sitt eget liv som parallel til Hitlers liv. Praktfullt! Vel, smak og behag fru Blom. Personlig slet jeg mest med den endelause & traurige diktanalysen i forkant av Adolf-essayet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken