Dette minner om en diskusjon vi hadde her på bokelskere for en stund siden.
"Hvorfor bruker du ikke ditt egentlige navn på bokelskere.no"
Som egentlig er et godt spørsmål.

Mitt argument for IKKE å være "meg" er at jeg ikke vil forbindes med hva jeg leser i andre fora.
Ikke at jeg er flau, jeg diskuterer gjerne bøker, men... JEG vil styre det, jeg vil ikke at noen skal styre det for meg.

I forbindelse med denne "hvorfor er du anonym"-diskusjonen gjorde jeg etpar søk på forskjellige bokelskere, både de som var anonyme og de som ikke var det.
Og det var mye interessant å finne ut, bare man visste hvor man skulle gå hen.
Jeg fant navn, adresser, familier, inntekt, politisk tilhørighet... Og ikke bare på de med fullt navn!

Om noen ønsker å være på nett med fullt navn og adresse, så er det helt ok. De får selvfølgelig lov. Men når man begynner å sette sammen det man finner om folk på nett, så får man veldig mye interessant informasjon!
Så er spørsmålet om man ønsker at andre skal ha den informasjonen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Nå avslører jeg nok min noe naive tankegang, men jeg skjønner ikke hvorfor det skal være noe problem å bruke fullt navn på nettet, så lenge man bruker vanlig folkeskikk og ikke avslører mer enn man er komfortabel med. Jeg har ikke noe problemer med at noen velger å være anonyme og om det er fordi man ikke ønsker å legge ut hele boksamlingen sin så har jeg forståelse for det.

De fleste bruker daglig fullt navn i det virkelige liv, det betyr at mange av de man er i kontakt med kan få tak i akkurat samme informasjon. Jeg ser selvfølgelig at man "treffer" flere personer på nett og at det dermed kan være et større problem, men dette er info hvem som helst kan finne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken