Et håpløst spørsmål! Av alle de bøkene jeg har lest i et langt liv kan jeg ikke plukke ut en bestemt bok. Dessuten; bøker jeg leste som ung reagerte jeg helt annerledes på da enn jeg gjør nå når jeg leser boken om igjen! Selvfølgelig sitter Sigrid Undset lang inne i sjela mi, og jeg kan gjerne gå så langt som til å si: Les henne, men hun har skrevet mange forskjellige bøker. Jeg har lest de fleste og alle er veldig gode og sitter lenge! Men EN bestemt bok vil jeg ikke fremheve!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Skjønner det godt. Kanskje det er fordi jeg er ung, og lettere for meg å velge ut en favorittbok, men jeg har ikke noe favorittbok foreløpig heller.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Akima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenHarald KSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MChristofer GabrielsenTanteMamiePiippokattaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg Ristvedt