Helt grei tidtrøyte med en viss psykologisk innsikt, ispedd enkelte gode formuleringer. Forfatteren viser ingen tegn til talent eller ambisjoner utover det helt ordinære, men jeg antar ut fra populariteten at hun har skrevet bedre bøker tidligere i karrieren. Dette er litteratur for den som ikke setter pris på sin tid, men har nok av den å slå ihjel.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

"Dette er litteratur for den som ikke setter pris på sin tid, men har nok av den å slå ihjel". Jeg måtte trekke på smilebåndet av denne formuleringen din, og at du på tross av at du mener dette, gir boka en firer. Vel, jeg er enig med deg i at dette ikke er litteratur av høy kvalitet, men jeg finner likevel at denne og og andre bøker hun har skrevet kan gi meg noe. Det betyr ikke at jeg ikke setter pris på min tid, eller har et hav av tid å ta av. Det betyr bare at jeg liker å lese forskjellige typer bøker, og at det av og til er deilig med en bok som ikke krever så mye av meg som leser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone HRufsetufsaEgil StangelandsvarteperMargrethe  HaugenHarald KTine SundalHildeKirsten LundToveLinda NyrudHeidiTine VictoriaJulie StensethHelen SkogAndreas BokleserTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid Sæverhagen