Den sorte dolks brorskap er den beste vampyrserien jeg har lest. En vampyrserie for voksne damer, mengden sex i bøkene tilsier at den yngre garde kansje bør vente noen år før de hiver seg på denne serien. (Selv om de elsket Twilight)Jeg ble ihvertfall hekta fra første bok, og anbefaler den sterkt videre til alle som liker denne sjangeren.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 12 svar.

Jeg er helt enig med deg, både at serien er helt konge og at den nok er beregnet på litt eldre lesere... Det som virkelig frustrerer meg er at bøkene slutter å bli oversatt på bok nr 8, og forlaget har visstnok ingen planer om å oversette fler. Dette burde bli gjort noe med, jeg tenkte hvis mange nok viser interesse for serien, kanskje det kunne få forlaget til å endre mening...

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Vi burde kanskje det... Men det gir jeg blaffen i, Jeg liker både denne og twilight (og southern vampire / Sookie Stackhouse) Selv om denne er skrevet på en heeeelt annen måte. Jeg venter spent på nr. 7 og blir scenene for rå får jeg heller bare bla litt fram ^^

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det har du sikkert rett i. Men jeg kan huske hvor spennende det var i tenårene å lese superstjerne-og harlequinbøker der de hadde mye sex. Likevel, dette er mye mer sex, og til tider ganske "røft".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bøkene er definitivt blant de bedre vampyrbøkene ja! Men jeg skulle ønske de kom ut litt mer "stabilt". Dvs, den første boken kjøpte jeg for flere år siden, og i begynnelsen tok det bare noen måneder mellom hver, så tok det enda flere måneder, deretter tok det ett år :s Jeg liker at noen begynner å utgi en serie for å så plutselig ombestemme seg. Flaks at det nå faktisk er mulig å få tak i de fleste i en vanlig bokhandel.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, lettere å få tak i alle samtidig i bokhandelen, husker det kom noen vampyrbøker i matbutikken, men vanskeligere å orientere seg, ble så tilfeldig om jeg oppdaget noe bra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Av og til kom ikke bøkene ut da det stod de skulle komme heller, eller så hadde de den bare noen få plasser, så det var litt vanskelig ja xD håper det kommer en fortsettelse snart!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er det noen som har oversikt over hvor mange som har kommet og hvilken rekkefølge det er på dem? Vurderer sterkt å lese denne serien...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det har kommet ut 8 bøker på engelsk. Den nyeste kom nå i mai. På norsk er det vel 6 som er på norsk så langt. Rekkefølgen blir:

  1. Dark lover - Mørkets elsker

  2. Lover eternal - Evig elskede

  3. Lover awakened - Hatets elsker

  4. Lover revealed - Fryktløs elsker

  5. Lover unbound - Jaget elsker

  6. Lover Enshrined - Elsker i fritt fall

  7. Lover avenged

  8. Lover mine

Jeg vil ihvertfall anbefale denne serien på det sterkeste. Har lest endel serier og bøker i denne sjangeren og jeg synes dette er den aller beste. Bedre enn både Twilight, True blood, Nightwalkers o.l.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen takk for svar... Er veldig i tvil om jeg skal låne denne på bibliotek, kjøpe den selv på norsk eller kjøpe den selv på engelsk... dilemma, dilemma!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For meg var det ikke noe valg. Biblioteket hadde ikke bøkene, og det var umulig å få kjøpt de på norsk. Så de ble kjøpt på engelsk til å begynne med. Så på norsk :) Jeg liker serien både på norsk og engelsk, men det er jo noe med å lese det på orginal språket da.

Så fremt biblioteket har bøkene jeg ønsker å lese, låner jeg alltid først. Også når jeg elsker boka kjøper jeg den etterpå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

helt enig.. en av de beste vampyr-seriene..! fikk den første til jul, og resten kom innen får uker! tenkte jeg skulle lese 7'eren på engelsk, men ventet.. for de som ikke vet det, kommer nr. 7 på norsk 1 september :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Ingunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnneWangMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette Augustin