Tenker at j tester ut Note 2 som lesebrett via gratis-bøker på Kindle-app'en først. Men det går helt klart mot Kindle lengre sikt. Behovet har ikke vært der ennå. Imidlertid kan j tenke meg at den r fin på sengekanten dersom man ikke vi ha på det vanlige leselyset. Og jeg ser for meg at mtp en lengre reise, eller ferie, så kan en Kindle gjøre selve forflytningen mye hyggeligere (slipper dra på flere bøker). J ser dessuten m skrekk frem til den dagen hvor j ikke får lov av familien til å fylle huset m flere bøker.... gisp... Da tvinges j vel til å gå digitalt.... :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Du får teste ut Note 2 og se. Kindle er jo å foretrekke, men det er jeg noe den enkelte må vurdere. Note 2 vil sikkert fungere bra til å lese litt om gangen, men, uten at jeg har testet Note 2, at skjermen kan virke litt liten i lengden.
E-bøker er nok kommet til meg for å bli, det er enkelt å lagre, og tar ikke plass, og ikke minst de støver ikke:-))
Må få høre fra Deg når du har teste å lest litt på Noten..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den r grei - skal melde fra når j har prøvd litt lesing på Note'n, ja. J lurer også på om skjermen vil oppleves som liten ved lesing som pågår en stund. Kindle har vært så elskverdig å tilby meg bl.a Wool 1 av Hugh Howey gratis (forøvrig en sjanger j r lite kjent m og derfor r spent på). Så får vi se! :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå har jeg testet litt lesing på Galaxy Note 2. Jeg har forsøkt det i mørkt rom om kvelden og i dagslys. Det funker greit mtp kortere leseøkter (15-30 min). Noe utover det har jeg ikke testet. Men jeg har inntrykk av at jeg ville blitt litt sliten i øynene. Fordelen er jo at skjermen lyser, om man vi llese i mørket, men det er litt anstrengende for øynene. En Kindle Paperwhite ville kanskje vært bedre for øynene - særlig i dagslys. Blir jo mer blaing enn med bok eller Kindle. Men Note'n er altså en nokså grei løsning om man ikke trenger lese lenge.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LailaritaolineIngrid HilmerTine VictoriaKirsten LundAlice NordliEgil StangelandBeathe SolbergHegeBente NogvaTine SundalsiljehusmorsomniferumLene MCathrine PedersenDolly DuckConnieTor-Arne JensenKristine LouiseRonnyGeir SundetHanne Kvernmo RyeBjørg L.Torill RevheimWenche VargasRufsetufsaSigrid Blytt TøsdalKristinVannflaskeIngunnJEli HagelundRandiAPär J ThorssonPer LundElisabeth SveesveinLeseaaseKaren PatriciaHeidiStine Sevilhaug