Jeg ble så glad når jeg leste innlegget ditt. For sånn har jeg det også til tider. Jeg har ikke så mange bokelskere blant mine nærmeste venner og har tenkt at det er litt sært å ha det sånn, og da er det godt å vite at man ikke er alene.

Men mange kloke ord fra flere av innleggene her har fått meg til å se på denne ettehvert lange listen som en ressurs/idebank og det har hjulpet på stress-/pliktfølelsen min. Vi er jo tross alt bokelskere og man skal jo kose seg med bøkene, glemme tid og sted og tas med inn i forfatterens univers.

Takk for at du tok opp temaet og takk for kloke svar fra andre bokelskere.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Enig med deg! Det er godt å kunne gjenkjenne seg i andre :) Da føler man seg litt mindre sær ;)
Listene mine her inne klarer jeg å se på som noe veldig positivt med masse bøker jeg har lyst å lese. Litt verre med alle de uleste bøkene som hoper seg opp i bokhylla.
Har veldig mange bøker som jeg har fått brukt fra andre, begynner å lure på å kvitte meg med disse uten å ha lest de selv. Det er de som skaper denne følelsen.....

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sett dem ute av syne, på et tørt loft eller kjeller, det har jeg gjort, for jeg har kassevis jeg har fått av andre og som har ligget der i flere år. Gå på "skattejakt" en gang i blant og se om noe inspirerer. Gå igjennom alt før du setter det bort og ta ut og gi bort de du er sikker på du ikke kommer til å lese... Kanskje noe som får deg til å føle deg bedre?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har solgt unna noe og prøver å selge mer. Det er endel bøker jeg har fått som ikke frister sånn veldig, så like greit bli kvitt de ;) Bøkene jeg har kjøpt frister mye mer, de gir ikke stress på den måten! De gleder jeg meg til! :)
Her er det smekk fullt av bøker både på boden og alle steder i leiligheten.. hehe!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandVigdis VoldBjørg RistvedtHilde H HelsethLene AndresenLailaHarald KTanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinMarit AamdalKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BB