Mitt problem kan være at når jeg har begynt på en bok, finner jeg en annen som er bedre, og da tar det lang tid før jeg blir ferdig med nr 1. Noen flere som har det slik?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Skjønner godt hva du mener! Jeg prøver derfor å være konsekvent med å lese maks to bøker om gangen: En skjønnlitterær og en fagbok av et eller annet slag. Dette blir min måte å kunne glede meg til neste bok på, hvis jeg har store forventninger til den :)
Hvis jeg leser mange bøker på en gang eller det går for lenge mellom hver gang jeg leser i en bok så føler jeg at jeg detter litt ut av handlingen.. Da gir den ikke de samme følelsene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Artig at du har en egen katagori for skuffede bøker....Den har jeg glemt å finne opp...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehe :) Syns det er veldig greit for bøker som jeg rett og slett ikke syns holder mål. Jeg husker ofte at jeg har lest de, men da folk spør meg hva jeg mener om de husker jeg ingenting av de.... Ligger de der er det ingenting å lure på ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leser tre for tiden. Historisk bibelatlas som er en historiebok om det som står i Bibelen om folkeslag, kultur, andre riker osv. Så har jeg boka om Helser utgitt av en som har forsket på dette. Blix -Hagen.

Så er det boka av Aase om frimurernes indre hemmelige liv. Er snart ferdig, men den har jeg holdt på med en god stund...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandVigdis VoldBjørg RistvedtHilde H HelsethLene AndresenLailaHarald KTanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinMarit AamdalKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BB