De bøkene hadde jeg lest lenge før påske, desom jeg hadde hatt dem liggende. Må handle bøker dgen før helligdagene, dersom jeg skal ha påskelitteratur. ..men det r selvfølgelig sånn jeg er. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Var kanskje litt tidlig ute med å handle til påske. Men jeg holder på med ei bok jeg liker godt. Det er en lydbok "Stalingrad",- det er et langt prosjekt å høre igjennom. Tiden for min del blir slik at det blir i de seine kveldstimer og i helger man får tid til å høre / lese bøker. - Men det kommer vel flere både lydbøker og E- bøker frem mot påske. Vanlig bøker er jeg nesten slutte å kjøpe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Stalingrad"har jeg nylig lest, og den gjorde inntrykk. Du trenger ikke en annen fiction-krimbok når du har denne fra virkeligheten. Skrekk og gru for noen tilstander det var under slaget.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, en får et godt innblikk i krigens grusomheter.Og når en leser om alt som både mennesker og dyr måtte igjennom må man kunne spørre seg om hvorfor mennesket fortsette å krige. - Men det var en meget bra bok - har "Berlin - Nederlaget" av samme forfatter - den er like godt skrevet om ikke bedre. - Anbefales.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

TuridmajaAnne Berit GrønbechritaolineAnne-Stine Ruud HusevågLinda RastenHarald KToveThomas Røst StenerudAlice NordliLene AndresenTorTone HEirin EftevandGro-Anita RoenTove Obrestad WøienStein KippersundLars MæhlumHeidi HoltanWenche VargasSolVivaLaLivreReadninggirl30Sigrid NygaardgretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H Helseth