Jeg kunne i så fall godt ha tenkt meg enda en kategori mtp. faktabøker og oppslagsverk - bøker man ikke nødvendigvis leser fra perm til perm. Her blir det kunstig både å si at man har lest boka, skal lese den etc. Men for å få lagt den til biblioteket sitt, må man jo velge en av disse.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Og nå har vi fått det, hihi, kjempebra!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det er kjempeflott at vi brukere blir tatt på alvor! Jeg digger disse bokelsker-sidene! Og det på veldig mange, mange plan! Bare det å kunne ta vare på gode formuleringer i bøkene! (Jf. sitat-funksjonen). Strålende!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Samme her, har lagt inn kokebøkene mine som lest pga det og noe andre med bl sitat og div leksikon (selv om jeg har lest dem, like å lese leksikon), atlas.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er for så vidt enig, men det går jo å legge til bøker ved å bare velge "legge til", og da vil de verken være merket "lest", "skal lese" osv. Disse bøkene vil da være en del av boksamlingen uten noe flere spesifiseringer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det har jeg også savnet, Rose-Marie. Som du sier, oppslagsverk og lignende er jo ikke noe man leser fra første til siste side. Likevel kan det jo hende man bruker dem flittig, at de ikke står der urørte/uleste - men da har man jo ikke noen kategori å putte dem under.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kunne tenkt meg at der var en "eier" eller "mitt eksemplar"-knapp.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Berit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperHarald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne Sjønnesen