Når man skal legge til en bok får man valget om følgende kategorier: "har lest", "leser", "skal lese", "avbrøt" og "ønsker deg".

Jeg kunne godt tenke meg noen fler kategorier, slik som fx: "burde lest", "litt nysgjerrig på", "eier men kommer aldri til å lese".

Hadde ikke det vært gromt?

Godt sagt! (12) Varsle Svar

Viser 15 svar.

Jeg savner en "pause" kategori. Bøker jeg har begynt å lese, som jeg har avbrutt, men som jeg har planer om å lese videre i.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Yepp, jeg er helt enig. Enten en "pause"-knapp eller en "lest i"-knapp, for det er mange bøker jeg har lest litt i, enten det skyldes at jeg pauser en periode eller noe annet, og der er bøker jeg av ulike årsaker har lest noen kapitler i.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg mener en bok burde kunne vært i flere kategorier samtidig, f.eks at en har lest boka men fortsatt ønsker den

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hva med en kategori som kan kalles "byttes bort"? Det kunne kanskje bidratt til å få igang et byttetorg her.

Godt sagt! (3) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Er det ikke det som blir stående hvis du bare klikker på "legg til bok" knappen uten å velge en av kategoriene i rullgardinen? Så man kan på en måte si at valget "ditt eksemplar" allerede finnes.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Aaahh... skjønner!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg kunne i så fall godt ha tenkt meg enda en kategori mtp. faktabøker og oppslagsverk - bøker man ikke nødvendigvis leser fra perm til perm. Her blir det kunstig både å si at man har lest boka, skal lese den etc. Men for å få lagt den til biblioteket sitt, må man jo velge en av disse.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Og nå har vi fått det, hihi, kjempebra!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det er kjempeflott at vi brukere blir tatt på alvor! Jeg digger disse bokelsker-sidene! Og det på veldig mange, mange plan! Bare det å kunne ta vare på gode formuleringer i bøkene! (Jf. sitat-funksjonen). Strålende!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Samme her, har lagt inn kokebøkene mine som lest pga det og noe andre med bl sitat og div leksikon (selv om jeg har lest dem, like å lese leksikon), atlas.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er for så vidt enig, men det går jo å legge til bøker ved å bare velge "legge til", og da vil de verken være merket "lest", "skal lese" osv. Disse bøkene vil da være en del av boksamlingen uten noe flere spesifiseringer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det har jeg også savnet, Rose-Marie. Som du sier, oppslagsverk og lignende er jo ikke noe man leser fra første til siste side. Likevel kan det jo hende man bruker dem flittig, at de ikke står der urørte/uleste - men da har man jo ikke noen kategori å putte dem under.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kunne tenkt meg at der var en "eier" eller "mitt eksemplar"-knapp.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørn SturødEllen E. MartolSynnøve H HoelKirsten LundPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWang