I mitt hode har jeg omdøpt disse listene til "Bøker jeg vil se nærmere på", "Bøker jeg ikke vil glemme, men ha i bakhodet" o.l. Jeg har ikke til hensikt å lese alle (og det er virkelig mange!) bøkene jeg har på "Skal lese"- og "Ønskeliste".
Dermed har jeg heller ikke noe stressforhold til disse listene. Ser på dem som en skattekiste!

Håper du også kan gjøre det.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Så enig med deg;-)har også planer om å lese mange bøker,som jeg har på min bokliste,men jeg gidder heller ikke å stresse for å lese dem;-) jeg tar det etterhvert,har ikke noe bestemt mål at da og da skal jeg være ferdig med den og den boka,jeg
skal kose seg med bøkene jeg leser også:-),synes det er en viktig del av lesingen:-)) og selve opplevelsen av å lese...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Veldig enig med deg at det er viktig og kose seg med bøkene og opplevelsene de gir! Det er den følelsen som fort kan bli litt borte da jeg har for mange bøker på vent, og den følelsen jeg ønsker å finne mer tilbake til som standard istedet for at det hører til sjeldenheten.
Ønsker å få tilbake den følelsen av å virkelig glede meg til ei bok litt oftere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Listene mine over bøker jeg ønsker å lese ser jeg på som du sier, et skattekammer.
Det er verre med alle bøkene som hoper seg opp i bokhyllene... Får liksom ikke lest de fort nok, det er så mange bøker der jeg er veldig spent på hvordan er, om de lever opp til forventningene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandVigdis VoldBjørg RistvedtHilde H HelsethLene AndresenLailaHarald KTanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinMarit AamdalKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BB