En gripende fortelling om en jødisk families skjebne under krigen. Her er ingen pustepauser. For en erfaren ungdomsleser.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Likte godt boka!
Sjølv om ein har kjennskap til den tragiske lagnaden til dei norske jødane under krigen, så greier Kaurin å skape spenning. Ho skriv heller ikkje alt som skjer, lesaren må sjølv reflektere, eller tenkje litt....
Passar fint for ungdom - kanskje med noko bakgrunnskunnskap...

Sjølv hadde eg mi aller sterkaste oppleving med boka "Det angår også deg", av den norske jøden Herman Sachnowitz. Den gløymer eg aldri!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, og for en voksen også.... Var både god og vond å lese på en gang. Kan føle redselen, håpet og fortvilelsen mens man leser. Leste med klump i både halsen og i magen, men samtidig en bok jeg ble veldig glad i. Ja, vi har lest det før og kommer sikkert lese det igjen, men en viktig historie som fortelles og som aldri må glemmes.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anniken RøilritaolineHarald KAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandKirsten LundEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandTheaLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81EvagretemorHelge-Mikal HartvedtDemeterKarin BergRisRosOgKlagingJan-Olav SelforsHeidi LChristinasiljehusmorToveEllen E. MartolTone HTor-Arne JensenVegard Borgen