Opplag 14. Tenerife, mai 1994 av boken ble første gang utgitt i 1948 og har kommet i senere utgaver, blant annet i 2002 og 2006. Boken fra 1994 har stor tekst, mange bilder som kun er i svart/hvitt og kart av reiseruta og datoene inni for- og bakpermen. Størrelsen er 26 cm høy og 19,5 cm bred. Utgaven er trykt på Caravelle 130 g/m2 fra Norsk Finpapir A/S og har mørke blå perm med gullansikt på forsiden, men jeg har lastet opp bilde av papiromslaget av Anne Vines.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Etter som jeg kan se ligger det inne bokomslag fra før. For meg er det ikke så viktig om det ikke er det "riktige" omslaget, det er bedre med et eller ikke noe. Jeg har også lastet ned og lagt til en del bokomslag på eldre bøker her inne.
Et lite tips til deg, jeg ser du legger dette under bokomtaler det er vel ikke noen bokomtale dette, så du bør nok heller poste innlegget ditt under diskusjoner.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for et hyggelig og informativt svar. Jeg er relativt ny her. Har kun vært registrert i 3 mnd og 2 uker. Du har helt rett i at dette burde heller vært lagt ut på diskusjoner. Men det bokomslaget du har lagt ved lenke til, er fra 2002, det er feil. Det er ikke det samme som jeg skrev om: Utgivelsesår 1994 ISBN13 9788205225640. Jeg har valgt å følge deg. Takk for konstruktivt innspill og god rådgivning. Har endret den første teksten etter svar til meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

LailaHarald KKirsten LundAndreas BokleserVioleta JakobsenPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid Kjendlie