Fler som har blitt fortalt at det er helga ja ;)
Fikk spørsmål på jobben i dag, om hva jeg skulle gjøre i helga, skjønte ingenting en stund... Hehe, helg nå?? Så skjønte jeg at jo, det er fredag, altså er det helg da arbeidsdagen er slutt ;)

Tja, hva jeg skal lese i helga... Sannelig ikke sikker! Har så mange bøker på gang nå så klarer liksom ikke helt å finne roen og kose meg med de, eller konsentrasjon nok for de bøkene som trenger det...
Lånte "Vær der for meg - om ungdom, død og sorg" på biblioteket idag, har lyst å begynne på den, selv om jeg tror det kan bli tøff lesning. Ellers så ligger fortsatt "Hvordan krenkede barn blir syke voksne" å venter, og jeg begynte på "Døden ga meg livet" for et par dager siden.
Alle er bøker som kan være litt tunge å lese, så har lyst å finne en slappe-av-bok i tillegg :)

Ønsker alle en god helg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Endte opp med å fortsette på "Døden ga meg livet" på bussen igår, og har nå nesten lest ut den!
Den overrasket meg veldig, - positivt! En utrolig herlig bok med et positivt blikk på alt. Så dette ble en bok som ga meg veldig mye og som jeg ble i godt humør av å lese. Noe helt annet enn hva jeg trodde på forhånd!
Ble helt oppslukt så måtte passe på så jeg kom meg av bussen etter en time i denne boka!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

MaikenHeidiElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda AIna Elisabeth Bøgh VigreBerit RJennyMartinKjell F TislevollBjørg L.siljehusmorMorten JensenPiippokattaSigrid Blytt TøsdalAstrid Terese Bjorland SkjeggerudEgil StangelandVigdis VoldBjørg RistvedtHilde H HelsethLene AndresenLailaTanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronilleEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan Haugen