Nå ble jeg uutholdelig nysgjerrig! Spesielt siden det er noe her som lyder kjent. Har du ikke litt mer å gi oss. Er forfatteren amerikansk? Eller brite - Le Carrè?? Og stilen - gammeldags eller mer moderne?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

He, he - dette er skikkelig detektivarbeid. Jeg tror forfatteren er amerikansk, siden helten var amerikansk. Han er ikke en av de mer kjente forfatterne, de har jeg for det meste sjekket ut - så ikke le carre, forsythe, ludlum, greene. En stund trodde jeg det var Evely Anthony, men det var også feil. Stilen var mer som spionromanene under den kalde krigen, derfor tror jeg ikke boken er fra førti/femtitallet. Kanskje også fordi det var en kjærlighetshistorie inni det hele. Mest sannsynlig altså sytti, kanskje tidlig åttitallet. Jeg mener å huske at dette var skrevet i første person. Jeg husker sluttscenen veldig godt. Helten sitter i et fly som flyr lavt over byen, og oppdager denne kvinnen på taket av en bygning. Hun vinker til ham.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg sitter med en følelse av at dette kan være en bok som er utgitt av Hjemmets bokforlag/Hjemmets bokklubb. Kanskje du kjenner igjen noe, men alle titlene som har blitt utgitt i denne perioden finnes nok ikke i denne listen.

Her fant jeg enda en liste.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var en skikkelig reise tilbake i gamle leseminner!Jeg har ikke funnet den der ennå, men jeg tror du har rett. jeg får snuse i antikvariat og se hva som dukker opp.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her må jeg bare melde pass og ønske deg lykke til i jakten!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Marie HolterKirsten LundHanne Kvernmo RyeLinnTor-Arne JensenEllen E. MartolPiippokattaAnn ChristinKaren RamsvikEmil ChristiansenLinda NyrudLise MuntheTove Obrestad WøienDannyEgil StangelandAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne Berit GrønbechKnut HauglandNina SolåsRoger MartinsenInger-LiseLeseberta_23ToveBjørg  FrøysaaRandiAHilde H HelsethTone HGrete AastorpsiljehusmorMarianne MHarald KMarianne  SkageJan-Olav SelforsTheaReadninggirl30NorahJarmo LarsenToneTrude JensenAnniken Røil